Gullpriser


Dagens gullpriser per gram vises alltid på vår startside www.gullvekten.no
For dagens sølvpriser se www.solvtorget.no

Hvordan er Gullvektens priser?

Prisen for en gullgjenstand avhenger av gullinnholdet og vekten. Gullprisen på det globale markedet er i konstant endring. Dagens gullpris, som vi tilbyr for gull som sendes med Gullpakken, finner du lenger ned på denne siden.

Gull/Sølvpakken:

Du har muligheten til å selge gullet ditt via posten med Gull/Sølvpakken. Det eneste du trenger å gjøre er å bestille en pakke på våre hjemmesider, via epost elelr telefon. Gull/Sølvpakken består av en forhåndsbetalt og forsikret konvolutt som du sender tilbake til oss, samt en salgsavtale og informasjon om hvordan du selger dine gjenstander. Våre erfarne takseringseksperter vurderer dine gjenstander og fastsetter deretter en pris og pengene blir utbetalt med en gang. Prisen du vil få er alltid den som er oppgitt på våre hjemmesider eller høyere hvis vi oppdager at en av våre konkurrenter tilbyr en høyere pris den dagen. Om du likevel ikke aksepterer vår pris, minner vi om 14 dagers angrefrist der vi sender deg de gjenstander du ønsker i retur.

Prisene gjelder for salg med Gull/Sølvpakken. Frakt/Forsikringsgebyr på kr 179,- tilkommer for alle som selger noe via Gull/Sølvpakken.
Vi har ingen testgebyr per gram eller andre skjulte kostnader.
Prisen du ser på våre hjemmesider er prisen du vil få.

*Pris for .999 Gull gjelder sertifisert investeringsgull.