Vi kjøper ditt Gull og Sølv

Hvordan fungerer det?

 

Selg ditt gull via Gull/Sølvpakken:

Du har muligheten til å selge gullet ditt via posten med vår forsikrede Gull-/Sølvpakke. Det eneste du trenger å gjøre er å bestille en pakke på vår hjemmeside, eller oppgi din adresse via E-post, Telefon eller Facebook.

Gull-/Sølvpakken består av en forhåndsbetalt og forsikret konvolutt som du sender tilbake til oss, samt en salgsavtale og informasjon om hvordan du selger dine gjenstander. Våre erfarne medarbeidere analyserer og vurderer dine gjenstander med avansert testutstyr, og fastsetter deretter en pris. Pengene blir utbetalt med en gang etter analyse, noe som gjør vår prosess til Norges raskeste. Vårt mål er at samtlige pakker vi mottar skal ha et ferdig oppgjør innen 24 timer.

Prisen for en gjenstand avhenger av finheten og vekten. Edelmetallprisen på det globale markedet er i konstant endring og derfor endres også prisen vi kan betale for en gjenstand ganske ofte. Du finner dagens gull- og sølvpris for de vanligste finhetene på vår startside. www.gullvekten.no

Prisen du vil få er alltid den som er oppgitt på våre hjemmesider eller høyere, hvis vi oppdager at en av våre konkurrenter tilbyr en høyere pris den dagen.

Etter oppgjøret oppbevarer vi gjenstandene urørt hos oss i 14 dager i henhold til gjeldende lovverk. Skulle du av en eller annen grunn ikke være fornøyd med handelen kan du benytte deg av din 14 dagers angrefrist i denne perioden, og da få tilbake hele eller deler av forsendelsen etter avtale.

Prisene oppgitt på våre hjemmesider gjelder for salg med Gull-/Sølvpakken den dag vi mottar din pakke.
Frakt/Forsikringsgebyr på kr 179,- tilkommer for alle som selger noe via Gull-/Sølvpakken, uansett mengde.

Vi har ingen testgebyr per gram eller andre skjulte kostnader per gram eller lignende.
Prisen du ser på våre hjemmesider, er prisen du vil få.

*Pris for .999 Gull/Sølv gjelder sertifisert investeringsgull/sølv.

Hvordan fungerer det?